På kurs med Datainspektionen

Lär dig mer om den kommande dataskyddsförordningen

Under höstterminen 2017 anordnar Datainspektionens kurser i den kommande dataskyddsförordningen. Välj bland kursutbudet nedan. Det är ett stort intresse för våra kurser så passa på att anmäla dig innan kurserna blir fullbelagda.

Tänk på att det är endast dessa kurser vi anordnar under hösten 2017. Vi har tyvärr inte några möjligheter att ge extra kurser. Senare i höst (tidigast i mitten av oktober) presenteras kursutbudet för vårterminen 2018. Håll koll så du inte missar något.

Innehållet i kurserna ändras allteftersom vi har mer information att ge när det gäller dataskyddsförordningen. Kurserna är heldagskurser. I syfte att kunna möta den stora efterfrågan som finns för Datainspektionens utbildningar har vi inför hösten valt att utöka antalet kurstillfällen. Vi önskar dig varmt välkommen till höstens utbildningar!

Dataskyddsförordningen – med fokus på offentlig sektor

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen inom statliga och kommunala myndigheter. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Dataskyddsförordningen – med fokus på offentlig sektor 24/10 i Stockholm - Fullbokad!

Dataskyddsförordningen – med fokus på offentlig sektor 26/10 i Stockholm - Fullbokad!

Dataskyddsförordningen – med fokus på privat sektor

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen hos företag, organisation och föreningar. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Dataskyddsförordningen – med fokus på privat sektor 3/10 i Stockholm - Fullbokad!

Dataskyddsförordningen – med fokus på privat sektor 9/10 i Stockholm - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen i Göteborg – generell inriktning

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen hos statliga och kommunala myndigheter, företag, organisation och föreningar. Läs mer om kursen och kursprogrammet på nästa sida.

Kurs i dataskyddsförordningen i Göteborg 21/11 – generell inriktning - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen i Malmö – generell inriktning

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen på ett generellt plan. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Kurs i dataskyddsförordningen i Malmö 22/11 – generell inriktning - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen i Stockholm – generell inriktning

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs i Stockholm är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen på ett generellt plan. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Kurs i dataskyddsförordningen i Stockholm 26/9 – generell inriktning - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen i Umeå – generell inriktning

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Denna endagskurs är till för dig som behöver veta mer om förordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen på ett generellt plan. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Kurs i dataskyddsförordningen i Umeå 5/10 – generell inriktning - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen med fokus på informationssäkerhet

Den här kursen går igenom den nya dataskyddsförordningen med särskilt fokus på informationssäkerhet. Denna endagskurs är till för dig som behöver kunskap om dataskyddsförordningen krav på säkerhetsåtgärder vid hantering av personuppgifter. Välj ett kurstillfälle nedan och läs mer om kursprogrammet på nästa sida.

Kurs i dataskyddsförordningen med fokus på informationssäkerhet 15/11 i Stockholm - Fullbokad!

Kurs i dataskyddsförordningen med fokus på informationssäkerhet 16/11 i Stockholm - Fullbokad!

Utbildning och konferens

Kontaktperson

Har du frågor om våra utbildningar eller om din anmälan är du välkommen att kontakta Liliann Edlund, tel: 08-657 61 33, e-post: liliann.edlund@datainspektionen.se. För frågor om fakturering, kontakta Åsa Granbom, tel 08-657 61 35, e-post: asa.granbom@datainspektionen.se.

Föreläsningar

Under 2017 kan vi tyvärr enbart åta oss uppdrag i en mycket begränsad omfattning. Har du frågor om Datainspektionens föreläsningar så kontakta oss på e-post forelasning@datainspektionen.se.

Priser

Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer på fakturan som skickas två veckor innan kursstart. För frågor om fakturering, kontakta Åsa Granbom, tel 08-657 61 35, e-post: asa.granbom@datainspektionen.se.

Avbokning

Skulle du få förhinder kan du avboka kursen kostnadsfritt fram till en månad före kursstart. Avbokar du senare än en månad men tidigare än tio dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Avbokar du senare än tio dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften. Du kan även överlåta din kursplats till en kollega.

Utbildningar