Kurs i dataskyddsförordningen med fokus på den privata sektorn 23/5 i Stockholm

Välkommen till en innehållsrik endagskurs i dataskyddsförordningen med ett särskilt fokus på den privata sektorn. Vi går igenom dataskyddsförordningens syfte, innehåll och nyheter i förhållande till personuppgiftslagen. Dataskyddsförordningen innehåller bland annat nya skyldigheter och ansvar som den som behandlar personuppgifter måste känna till.

Kursen ges i föreläsningsform.

Vårt mål med utbildningen är att du ska få kunskap om dataskyddsförordningen och hur den kommer att påverka personuppgiftsbehandlingen hos företag, organisation och föreningar. Under kursen kommer du också få tips och råd om hur du kan förbereda din verksamhet inför att förordningen ska börja tillämpas i maj 2018. 

Kursledarna är jurister på Datainspektionen med bred erfarenhet avseende integritetsskyddslagstiftning. Kursen riktar sig främst till dig inom den privata sektorn och som behöver veta mer om dataskyddsförordningen och dess påverkan.

Kursen börjar med kaffe och registrering kl. 08.30-09.00 och avslutas cirka 16.30. Vi kommer att vara i Spårvagnshallarna i Stockholm.

Läs mer om kurslokalerna och hur du hittar hit


Datum: 2017-05-23
Plats: Spårvagnshallarna Ort: Stockholm
Kurslängd: 1 dag Pris: 3500,00 kr, exkl moms
Sista anmälningsdatum: 2017-05-16

Detta kurstillfälle är fullbokat

Det går inte längre att anmäla sig till den här kursen och vi tar inte in fler reserver.

Utbildning och konferens

Kontaktperson

Har du frågor om våra utbildningar eller om din anmälan är du välkommen att kontakta Liliann Edlund, telefon: 08-657 61 33, e-post: liliann.edlund@datainspektionen.se.

Föreläsningar

Under 2017 kan vi tyvärr enbart åta oss uppdrag i en mycket begränsad omfattning. Har du frågor om Datainspektionens föreläsningar så kontakta oss på e-post forelasning@datainspektionen.se.

Priser

Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer på fakturan som skickas två veckor innan kursstart.

Avbokning

Skulle du få förhinder kan du avboka kursen kostnadsfritt fram till en månad före kursstart. Avbokar du senare än en månad men tidigare än tio dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Avbokar du senare än tio dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften. Du kan även överlåta din kursplats till en kollega.

Utbildningar