Kurser i personuppgiftslagen

Kurs i personuppgiftslagenDatainspektionen anordnar regelbundet allmänna kurser i personuppgiftslagen. Kurserna är till för dig som behöver veta mer om hanteringen av personuppgifter i din verksamhet eller på andra områden. En del kurser vänder sig till olika branscher och är därför specialanpassade. Gemensamt för alla kurser är att du får en allmän genomgång av personuppgiftslagen och hur den tillämpas. Inför kursen har du också möjlighet att ställa frågor till kursledarna.

Välj det kurstillfälle som passar dig bäst i listan nedan. För dig som är eller ska bli personuppgiftsombud anordnar Datainspektionen istället tvådagarsutbildningar, läs mer om de kurserna i menyn till vänster. Tipsa gärna fler om våra kurser.

Grundkurs i personuppgiftslagen

16 september 2014 på Scandic Sergel Plaza i Stockholm

Kurs i personuppgiftslagen med fokus på informationssäkerhet

4 november på Scandic Sergel Plaza i Stockholm

Grundkurs i personuppgiftslagen

18 november 2014 på Scandic Sergel Plaza i Stockholm

Utbildning och konferens

Sagt om våra kurser

"Jag hade nog inga förväntningar då jag inte visste vad jag skulle förvänta mig, men blev väldigt glatt överraskad, de lyckades göra PuL både förståeligt och inte så mosstråkigt."

"Mycket bra föreläsare och bra diskussioner. Jag är mycket nöjd med dagen"

Kontaktperson

Har du frågor om utbildningar så är du välkommen att kontakta Liliann Edlund, telefon: 08-657 61 33, e-post: liliann.edlund@datainspektionen.se.

Föreläsningar och specialkurser

I mån av tid kan våra specialister gästföreläsa hos myndigheter, företag och organisationer runt om i landet. Kontakta datainspektionen@datainspektionen.se för mer information.