Allmänna kurser i personuppgiftslagen

Kurs i personuppgiftslagenDatainspektionen anordnar regelbundet allmänna kurser i personuppgiftslagen. Kurserna är till för dig som behöver veta mer om hanteringen av personuppgifter i din verksamhet eller på andra områden. En del kurser vänder sig till olika branscher och är därför specialanpassade. Gemensamt för alla kurser är att du får en allmän genomgång av personuppgiftslagen och hur den tillämpas. Inför kursen har du också möjlighet att ställa frågor till kursledarna.

Välj det kurstillfälle som passar dig bäst i listan nedan. För dig som är eller ska bli personuppgiftsombud anordnar Datainspektionen istället tvådagarsutbildningar, läs mer om de kurserna i menyn till vänster. Tipsa gärna fler om våra kurser.

Vårterminen 2014

Allmän kurs i personuppgiftslagen

18 mars 2014, World Trade Center, Stockholm

Allmän kurs i personuppgiftslagen, med
fokus på informationssäkerhet

10 april 2014, World Trade Center, Stockholm

Allmän kurs i personuppgiftslagen

14 maj 2014, World Trade Center, Stockholm

Utbildning och konferens

Kontaktperson

Har du frågor om utbildningar så är du välkommen att kontakta Liliann Edlund, telefon: 08-657 61 33, e-post: liliann.edlund@datainspektionen.se.

Föreläsningar och specialkurser

I mån av tid kan våra specialister gästföreläsa hos myndigheter, företag och organisationer runt om i landet. Kontakta datainspektionen@datainspektionen.se för mer information.