Kurser för personuppgiftsombud

KursDatainspektionen anordnar utbildningar för dig som är eller ska bli personuppgiftsombud. Kommunjurister, bolagsjurister och liknande är också välkomna. Vår målsättning med utbildningarna är att ge dig handfasta tips och råd som du kan ha nytta av i rollen som personuppgiftsombud. Du får också en chans att träffa andra personuppgiftsombud.

Välj det kurstillfälle som passar dig bäst i listan nedan. Datainspektionen anordnar även endagskurser i personuppgiftslagen, läs mer om de kurserna i menyn till vänster. Tipsa gärna fler om våra kurser.

Grundkurs för personuppgiftsombud Fullbokad!

16–17 september 2014 på Scandic Sergel Plaza i Stockholm

Grundkurs för personuppgiftsombud

18–19 november 2014 på Scandic Sergel Plaza i Stockholm

Utbildning och konferens

Sagt om våra kurser

"Jag hade nog inga förväntningar då jag inte visste vad jag skulle förvänta mig, men blev väldigt glatt överraskad, de lyckades göra PuL både förståeligt och inte så mosstråkigt."

"Mycket bra föreläsare och bra diskussioner. Jag är mycket nöjd med dagen"

Kontaktperson

Har du frågor om utbildningar så är du välkommen att kontakta Liliann Edlund, telefon: 08-657 61 33, e-post: liliann.edlund@datainspektionen.se.

Föreläsningar och specialkurser

I mån av tid kan våra specialister gästföreläsa hos myndigheter, företag och organisationer runt om i landet. Kontakta datainspektionen@datainspektionen.se för mer information.