meny

Utbildningar och konferenser

Datainspektionen arbetar för att alla som behandlar personuppgifter ska göra det på ett korrekt, lagligt och ansvarsfullt sätt. Vi delar med oss av vår kunskap genom att erbjuda utbildningar, föreläsningar och konferenser som berör dataskyddsområdet.

På våra utbildningar föreläser våra sakkunniga medarbetare och myndighetens upplysningsjurister som dagligen svarar på frågor i vår upplysningstjänst. 

Vi riktar oss främst till dataskyddsombud och personuppgiftsansvariga, men alla som behöver kunskap om dessa frågor är självklart välkomna. För dig som är nyligen börjat arbeta med dataskyddsfrågor erbjuder vi grundutbildningar i GDPR, men vi håller också kurser som molntjänster inom offentlig sektor och kamerabevakning enligt lagen.

Webbinarium: Integritet, konsumentskydd och konkurrens i det datadrivna samhället

FULLBOKAT – Den 12 november bjuder Datainspektionen, Konsumentverket och Konkurrensverket in till ett gemensamt webbinarium. I fokus står användning av personuppgifter, användardata och annan data, datainsamlingens roll, dess möjligheter och utmaningar. 

Sju filmer om dataskyddsområdet

Den 25 maj är årsdagen för när GDPR infördes. Då skulle vi ha haft vår stora konferens Två år med dataskyddsreformen. Så blev det inte. I stället tog vi fram sju korta filmer med det senaste inom dataskyddsområdet.

Håll utkik här och följ oss gärna på LinkedIn för information om kommande kurser och konferenser.

Kontaktinformation

Har du frågor om våra utbildningar, din anmälan eller fakturering är du välkommen att kontakta oss på utbildning@datainspektionen.se.

Priser

Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer på fakturan som skickas i samband eller strax efter kurstillfället. 

Avbokning

Skulle du få förhinder kan du avboka kursen kostnadsfritt fram till en månad före kursstart. Avbokar du senare än en månad men tidigare än tio dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Avbokar du senare än tio dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften. Du kan även överlåta din kursplats till en kollega.

Läs mer om hur Datainspektionen behandlar dina personuppgifter vid anmälan till kurserna