meny

Utbildningar och konferenser

Datainspektionen arbetar för att alla som behandlar personuppgifter ska göra det på ett korrekt, lagligt och ansvarsfullt sätt. Vi delar med oss av vår kunskap genom att erbjuda utbildningar, föreläsningar och konferenser som berör dataskyddsområdet.

På våra utbildningar föreläser våra sakkunniga medarbetare och myndighetens upplysningsjurister som dagligen svarar på frågor i vår upplysningstjänst. 

Vi riktar oss främst till dataskyddsombud och personuppgiftsansvariga, men alla som behöver kunskap om dessa frågor är självklart välkomna. För dig som är nyligen börjat arbeta med dataskyddsfrågor erbjuder vi grundutbildningar i GDPR, men vi håller också kurser som molntjänster inom offentlig sektor och kamerabevakning enligt lagen.

Vårens utbildningar och konferenser

Nu kan du anmäla dig till vårens utbildningar och konferenser! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på länkarna nedan. Fler utbildningstillfällen kommer att öppna upp för anmälan inom kort.

Konferensen Två år med dataskyddsreformen

Kontaktperson

Har du frågor om våra utbildningar, din anmälan eller fakturering är du välkommen att kontakta Ewa-Lotta Åsberg på 08-657 61 95 eller utbildning@datainspektionen.se.

Priser

Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer på fakturan som skickas i samband eller strax efter kurstillfället. 

Avbokning

Skulle du få förhinder kan du avboka kursen kostnadsfritt fram till en månad före kursstart. Avbokar du senare än en månad men tidigare än tio dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Avbokar du senare än tio dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften. Du kan även överlåta din kursplats till en kollega.

Läs mer om hur Datainspektionen behandlar dina personuppgifter vid anmälan till kurserna

Presentationer

Här hittar du presentationen från våra konferenser ”Ett år med dataskyddsreformen”.

Ladda ner presentationen