meny

Säkerhet enligt dataskyddsförordningen 13 maj i Stockholm

Datainspektionen bjuder in till en innehållsrik dag där du får fördjupa dina kunskaper i dataskyddsförordningen (GDPR) med utgångspunkt i säkerhet.

Utbildningen riktar sig särskilt till personuppgiftsansvariga, personuppgiftsbiträden, it-chef, it-ansvarig, säkerhetschef, säkerhetsansvarig, systemutvecklare och kravanalytiker. Syftet är att ge dig information som är till nytta för din organisations arbete rörande säkerhet. 

Under dagen behandlas de mest centrala frågorna kring säkerhet i samband med behandling av personuppgifter. Det omfattar bland annat: 


Vilka säkerhetsåtgärder är lämpliga?
Vad innebär en lämplig säkerhetsnivå?
Hur görs en konsekvensbedömning?
Hur kan risken för personuppgiftsincidenter minimeras?

För att knyta ihop säcken avrundas dagen med en frågestund inför vilken du erbjuds en möjlighet att få svar på dina frågor.  

Antalet deltagare uppgår till max 100 personer – först till kvarn gäller. 

Ansvariga för dagen är jurister och it-säkerhetsspecialister på Datainspektionen, med bred erfarenhet av integritetsskyddslagstiftning och säkerhet. 

Dagen börjar med kaffe och registrering kl. 08.30–09.00 och avslutas cirka 16.00. I avgiften om 3 700 kr ingår förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Vi kommer att vara i Norra Latins lokaler, som ligger i centrala Stockholm. 

  • Datum:2019-05-13
  • Plats:City Conference Centre - Norra Latin
  • Ort:Stockholm
  • Kurslängd:1 dag
  • Pris:3 700 kr
  • Sista anmälningsdatum:2019-05-13