meny

Kurser & föreläsningar

Datainspektionen erbjuder utbildningar, föreläsningar och seminarier för dataskyddsombud, personuppgiftsansvariga och andra intresserade. 

Se hela vårt kursutbud

Nu är kursutbudet för vårterminen klart.

Boka in datumet!

Konferens - Ett år med dataskyddsreformen

Boka in redan nu i kalendern vårens konferenser om erfarenheterna efter ett år med dataskyddsreformen. Den 21 maj i Stockholm, den 23 maj i Malmö och den 28 maj i Göteborg.

Med anledning av att det den 25 maj är ett år sedan dataskyddsförordningen (GDPR) började gälla anordnar Datainspektionen tre heldagskonferenser i tre olika städer för att ge en fördjupad bild av aktuella dataskydds- och integritetsskyddsfrågor. Vi utlovar såväl nationell som internationell utblick, paneldebatt samt senaste nytt inom aktuella frågor.

Mer information om konferenserna och möjlighet att anmäla sig kommer inom kort.

Datainspektionen föreläser

Förutom det fasta kursutbudet föreläser våra jurister och it-säkerhetsspecialister om olika ämnen. Det kan handla om dataskyddsförordningen, personuppgiftsincidenter, it-säkerhet eller kamerabevakning.

Tyvärr kan vi endast åta oss föreläsningsuppdrag i en mycket begränsad omfattning. Om du vill att Datainspektionen kommer och föreläser, skicka en förfrågan till forelasning@datainspektionen.se. Precisera så långt som möjligt datum, tidslängd, antal åhörare och önskat ämne för föreläsningen i ditt mejl samt beskriv forumet.

Föreläsare