meny

DSO-konferens

Den 10 december håller vi ett livesänt webbinarium för dig som arbetar som dataskyddsombud där vi uppdaterar dig med den senaste utvecklingen på dataskyddsområdet. Det kostar inget att delta. Passa på och anmäl dig redan nu!

Datainspektionen bjuder nu in till en konferens för dataskyddsombud (DSO). Konferensen hålls i digital form genom ett livesänt webbinarium. Fokus för konferensen är att ge dig som DSO en påfyllning av kunskap att ta med dig i ditt uppdrag och att uppdatera dig med aktuella ämnen inom dataskyddsområdet.

Innehåll

Konferensen kommer bland annat att innehålla en presentation av nya vägledningar från EDPB, aktuella EU-domar och senaste nytt från Datainspektionen.

Målet med konferensen

Målet med konferensen är att stärka dig i din roll som DSO och att ge dig inspiration och vägledning i ditt dagliga arbete.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som är utsedd till DSO i offentlig eller privat sektor. Den passar både dig som är ny i rollen och dig som har arbetat som DSO ett tag.

Praktisk information

Konferensen livesänds som ett webbinarium som du ansluter till via en länk som du öppnar i din webbläsare. Länken till webbinariet samt mer information om hur du ansluter kommer att skickas till dig i god tid innan konferensen.

Du behöver vid webbinariet sitta vid en dator med en stabil webbuppkoppling samt ha en dator med högtalare eller hörlurar. Du kommer inte behöva kamera eller mikrofon och du kommer vara anonym gentemot de andra deltagarna under webbinariet.

Konferensen är kostnadsfri för dig som DSO. Webbinariet kommer inte att spelas in och går därför inte att se i efterhand.

Begränsat antal platser

För att kunna erbjuda en bra användarupplevelse för alla deltagare har vi satt ett tak på maximalt 700 deltagare. Först till kvarn gäller.

Varmt välkommen med din anmälan!

Datum: 10 december 2020
Tider: 9.00–12.00
Pris: Ingen kostnad